halat alb
stiri band versuri media poze legaturi
rogb
Profile

« Halat Alb » este o formatie romaneasca noua de rock alternativ, care abordeaza un stil modern cu influente post grunge.

Formatia este originara din Sighetul Marmatiei, si a fost infiintata in 2005 de catre Emeric Balogh (bass/voce), Richard Keltonik (percutie/voce), Radu Lazin (chitara/voce).

« Halat Alb » propune un stil indraznet pentru rockul romanesc, un stil mai putin abordat momentan in tara. Versurile abordeaza teme diverse: filozofice, sociale, politice cu exprimari artistic-abstracte.

In ianuarie 2006, formatia a inregistrat varianta demo pentru trei din piesele compuse: « Guru », « Frate », « Un pas ».

rsssearchThe Blog
search results appear automatically

Keep up with the latest band news in the blog...

Get our rss feed to get the blog in a news reader or similar...

NOMFEST IV, 13 septembrie, Club Versus

După succesul primelor două ediţii NOMFest, la care au participat numeroase trupe susţinute de peste 300 de spectatori la fiecare ediție, a venit rândul sa organizăm şi ediţia a IV-a, ediţie care este aşteptată de fanii noştri şi ai celorlalte trupe pe care ne-am gândit sa le invităm.
NOMFest

În 2008, din lipsă de fonduri și susținere am organizat manifestarea ”MOȘ CRĂCIUN E ROCKER” în cardul festivalului NOM Fest, care a avut ca scop colectarea de jucării pentru copiii defavorizati din Sighet. Concertul a avut un real succes, strângându-se peste 200 de jucării care au fost donate Centrului de Copiii ”Madre Colomba” din Sighetu Marmației. A venit rândul sa organizăm şi ediţia a IV-a, ediţie care este aşteptată de fanii noştri şi ai celorlalte trupe pe care ne-am gândit sa le invităm. Concertul va fi susţinut de câteva trupe valoroase de pe scena rockului underground din Romania împreună cu o trupă aflată la început de drum, pe care, prin NOMFest, dorim să o promovăm, atât prin prezenţa lor pe scena alături de celelalte trupe, cât şi o promovare pe site-urile de specialitate, aşa cum şi la ediţiile anterioare am încercat...şi credem noi ca am reuşit. Concertul va fi organizat într-un cadru privat, cu securitate asigurată atât de administratorii locaţiei, cât şi de organele de ordine din Sighetu Marmaţiei pentru a evita diferite manifestări neadecvate, care să ducă la incidente nedorite.

Va Asteptam !!
3 Comments
Posted on 31 Aug 2009 by halatalb

Comments

by DAVID @ 31 Aug 2009 02:29 pm
SPER SA FIE CAT MAI MULTA LUME.. SA INTAMPINAM TRUPELE INVITATE ASA CUM NUMAI SIGHETUL O STIE :)

by Sandra @ 14 Sep 2009 05:13 pm
A fost suuuuper tare! Concerte de genu' asta ar trebui organizate mai des, pe'aici. Mi'a placut! A fost un mega succes! Toata lumea s'a simtit bine, ati facut atmosfera!

by Pharmc201 @ 17 Sep 2009 12:13 am
Very nice site!

Add Comment

Name:
Comments: banned words - http, href
http:// links are not allowed
use www.yourlink.com

characters left

| Forget Me


Content Management Powered by CuteNews